تاریخ: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۵:۱۱
بازدید: ۳۹۱
کد خبر: ۳۸۵۵۴۳
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق ممکن نیست

مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق ممکن نیست
‌می‌متالز - عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان این‌که مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق غیرممکن است، گفت: طی ۴ سال اخیر ۷۸ میلیون کدملی در سامانه املاک و اسکان به کدپستی متصل شده است.

به گزارش می‌متالز، علی خضریان عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مدیریت بازار مسکن بدون داده‌های دقیق ممکن نیست، اظهار کرد: اگر ۱۰ میلیون مسکن هم ساخته شود، اما وزارت راه و شهرسازی نتواند بازار مسکن را از طریق شفافیت اطلاعات، مدیریت کند مشکل مسکن حل نخواهد شد

وی افزود: در این راستا مجلس در قانون اصلاح ماده ۱۶۹ مکرر مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ و قانون ساماندهی زمین، مسکن و اجاره‌بها مصوب سال ۱۴۰۳ به تکمیل و به‌روز‌رسانی سامانه ملی املاک و اسکان توجه ویژه‌ای کرده که در دولت سیزدهم رشد خوبی داشت. در دولت فعلی هم این سامانه رشد خوبی داشته است.

وی ادامه داد: طی ۴ سال اخیر ۷۸ میلیون کد ملی (۹۰ درصد جمعیت) به کدپستی در سامانه املاک و اسکان متصل شده که با خوداظهاری روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر، ۱۴ میلیون سرپرست خانوار از ۲۵ میلیون اقدام به به‌روز‌رسانی اقامتگاه خود کرده‌اند.

خضریان افزود: با وجود رشد مناسب سامانه ملی املاک اسکان، برخی باند‌های قدرت و ثروت برای تضعیف سامانه ملی املاک و اسکان و ایجاد مسیر‌های موازی جهت اتصال کد ملی به کدپستی در تلاش هستند که با صراحت باید بگویم مجلس قاطعانه جلوی این اقدام غیرقانونی و مشکوک می‌ایستد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده