تاریخ: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۰۸
بازدید: ۴۸
کد خبر: ۳۹۶۳۱۷
سرویس خبر : آهن و فولاد
سمیعی‌نژاد خبر داد:

تولید شمش فولاد به مرز ۳۰ میلیون تن رسید/ فولادی‌ها در حال تولید شبانه‌روز هستند

تولید شمش فولاد به مرز ۳۰ میلیون تن رسید/ فولادی‌ها در حال تولید شبانه‌روز هستند
‌می‌متالز - رئیس هیات عامل ایمیدرو با اعلام رشد ۱۰.۷ درصدی تولید فولاد طی ۱۱ ماه سال ١٤٠٤ گفت: تولید شمش فولاد طی این مدت به ۳۰ میلیون تن رسیده و در حال حاظر شرکت‌های فولادی کشورمان شبانه‌روز در حال تولید هستند.

به گزارش می‌متالز، «محمدمسعود سمیعی‌نژاد» رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، در تشریح وضعیت تولید فولاد و زنجیره فولاد کشور از ابتدای سال ١٤٠٤ تا پایان بهمن‌ماه گفت: تولیدکنندگان شمش فولادی کشور از ابتدای فروردین تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۴ افزون بر ۲۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بیلت، بلوم و اسلب تولید کردند که این میزان عملکرد ۱۰.۷ درصد بیشتر از تولیدات مدت مشابه سال ١٤٠٣ است.

این معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ تولید شمش فولادی در کشور به بیش از ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن رسیده بود و در حال حاضر نیز شرکت‌های فولادی کشورمان شبانه‌روز در حال تولید به منظور تامین نیاز داخل و همچنین صادرات و ارزآوری هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده