تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۵:۰۸
بازدید: ۵۳
کد خبر: ۳۹۶۱۷۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان خبر داد:

پیشرفت پروژه بزرگ‌ترین کارخانه کنسانتره هماتیتی فولاد سنگان

پیشرفت پروژه بزرگ‌ترین کارخانه کنسانتره هماتیتی فولاد سنگان
‌می‌متالز - معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان از پیشرفت خوب عملیات احداث بزرگ‌ترین کارخانه کنسانتره هماتیتی کشور خبر داد. «مجید مصطفوی» اظهار داشت: پروژه احداث کارخانه ۲.۵ میلیون‌ تنی کنسانتره هماتیت - مگنتیت فولاد سنگان با تأمین سرمایه لازم در دست اجرا است و تا کنون علی‌رغم برخی چالش‌ها در حوزه داخل و خارج، ۳۹ درصد پیشرفت داشته است.

به گزارش می‌متالز، «مجید مصطفوی» معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان از پیشرفت خوب عملیات احداث بزرگ‌ترین کارخانه کنسانتره هماتیتی کشور خبر داد.

وی افزود: با توجه‌ به اهمیت تولید این کارخانه، شرکت فولاد سنگان به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید محصولات معدنی شاخه فولاد در کشور، اهتمام جدی در خصوص تسریع در ساخت و تکمیل فعالیت‌های اجرایی پروژه مذکور دارد.

مصطفوی میزان بتن‌ریزی این پروژه را بیش از ۱۵۰۰۰ مترمکعب طی سه ماه گذشته اعلام و اظهار کرد: در حوزه تأمین، قرارداد خرید کلیه تجهیزات اصلی کارخانه منعقد شده و بخش‌هایی نیز به سایت پروژه ارسال گردیده است و امیدواریم با پیگیری‌های صورت‌گرفته این پروژه به‌ عنوان بزرگ‌ترین واحد تولید کنسانتره هماتیتی در کشور، طی ۲۰ ماه آتی به چرخه تولید زنجیره فولاد کشور اضافه شده و گامی بلندی در جهت آبادانی کشور عزیزمان باشد.

معاون توسعه و تکنولوژی فولاد سنگان گفت: در این شرکت پروژه‌های متعددی در حوزه زیرساختی و تولیدمحور در دست اجرا داریم که با اتمام آنها ظرفیت تولید شرکت به ۱۵ میلیون تن در سال خواهد رسید و در کنار طرح‌های افزایش ظرفیت، پروژه‌های متعدد در حوزه تأمین یوتیلیتی‌های موردنیاز، متناسب با افزایش ظرفیت کارخانه‌ها در دست اجرا داریم که مهم‌ترین آنها، پروژه انتقال آب و تصفیه‌خانه تایباد و طرح بزرگ نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی برق بادی فولاد سنگان است.

وی اظهار داشت: بی‌شک افزایش ظرفیت تولید ضمن ارتقای نقش فولاد سنگان در زنجیره بالادست فولاد، گام بلندی به سمت توسعه و شکوفایی منطقه خواهد بود.

منبع: ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده