تاریخ: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۱۶
بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۳۹۱۷۲۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس:

فولاد مبارکه؛ عمده سهامدار پروژه انتقال آب به اصفهان است

فولاد مبارکه؛ عمده سهامدار پروژه انتقال آب به اصفهان است
‌می‌متالز - عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: عمده سهامدار پروژه انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان، فولاد مبارکه و پالایشگاه نفت اصفهان است.

به گزارش می‌متالز، حامد یزدیان، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: عمده سهامدار پروژه انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان، فولاد مبارکه و پالایشگاه نفت اصفهان است و اگر این پروژه به طور کامل و با ظرفیت ۲۰۰ میلیون مترمکعب اجرایی شود، تأثیر به‌سزایی در حوضه آبریز زاینده‌رود دارد.

وی در ادامه افزود: مسلماً رونق صنعت هر استان علاوه بر اقتصاد آن استان، به اقتصاد کشور نیز کمک می‌کند؛ به ویژه فولاد مبارکه که سهامدار عمده این شرکت صندوق‌های کشوری و ملی هستند و منافع فولاد مبارکه در کل کشور توزیع می‌شود؛ صنایعی همچون فولاد مبارکه در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی‌های جدی و خوبی برای مصرف بهینه و بازچرخانی آب انجام داده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری صنایع برای انتقال آب به اصفهان به حوزه مسوولیت‌های اجتماعی آنها خلاصه می‌شود؛ اجرای این طرح ملی باعث می‌شود که صنایع استان بر اثر بی‌آبی تعطیل نشوند و طرح‌های توسعه آنها به خوبی اجرا شود.

منبع: روزنامه شرق

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده