تاریخ: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۳۴
بازدید: ۲۲۰۶
کد خبر: ۳۹۱۶۶۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه:

قطع وابستگی صنایع استان اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا

قطع وابستگی صنایع استان اصفهان به حوضه آبریز زاینده‌رود با تأمین آب از دریا
‌می‌متالز - سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین افتتاح ابرپروژه ملی انتقال آب دریا و قطع وابستگی صنایع بزرگ اصفهان از حوضه آبریز زاینده‌رود گفت: وظیفه خود می‌دانم احترام و ارادت خود را به مردم خون‌گرم و شریف اصفهان و همه مردم ایران، و نیز استاندار، نمایندگان، مدیران و دست‌اندرکاران استان و مجموعه فولاد مبارکه که امروز در این جمع حضور دارند، ابراز کنم.

به گزارش می‌متالز، زرندی افزود: وقتی صحبت از آب در فلات مرکزی ایران می‌شود، سخن از یکی از جدی‌ترین چالش‌های کشور است که نیازمند تصمیمی علمی، دقیق و آینده‌نگرانه است. سال‌هاست آب در فلات مرکزی به یک مساله حیاتی تبدیل شده و فولاد مبارکه با درک این شرایط، پروژه انتقال آب دریا به صنایع اصفهان را با شعار «از شوری دریا تا شیرینی تولید» آغاز کرده است.

وی بیان کرد: فولاد مبارکه پیش از این کمتر از ۱.۵ درصد از آب زاینده‌رود را مصرف می‌کرد، اما با هدف مسوولیت‌پذیری و پایداری، تصمیم گرفت وابستگی خود به زاینده‌رود را کاهش دهد و صنایع دیگر را نیز به همین مسیر تشویق کند. به همین منظور، در پروژه عظیم ۳۵ هزار میلیارد تومانی انتقال آب مشارکت کرده است؛ پروژه‌ای که مسیر آن از مناطق مختلف کشور عبور کرده و طراحی و اجرای آن نیازمند هماهنگی ملی و تخصصی بود.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده