تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۸:۰۶
بازدید: ۸۳
کد خبر: ۳۹۷۶۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ورود ۱.۶ میلیون تن کالای اساسی از مناطق آزاد به کشور

ورود ۱.۶ میلیون تن کالای اساسی از مناطق آزاد به کشور
‌می‌متالز - یک میلیون و ۶۱۵ هزار تن کالای اساسی از اسفند ۱۴۰۴ تا خرداد ۱۴۰۵ از طریق مناطق آزاد وارد کشور شد.

به گزارش می‌متالز، در بازه زمانی ۰۹ اسفندماه ۱۴۰۴ تا ۱۶ خردادماه ۱۴۰۵، در مجموع یک میلیون و ۶۱۵ هزار و ۹۷۵ تن کالای اساسی از طریق مناطق آزاد وارد کشور و به زنجیره تأمین کالا‌های مورد نیاز مردم تزریق شده است.

این کالا‌ها شامل اقلام اساسی و راهبردی نظیر گندم، برنج، روغن، حبوبات، نهاده‌های دامی شامل کنجاله سویا، ذرت و جو، شکر، چای و گوشت قرمز بوده که از طریق مبادی گمرکی، بندری و لجستیکی مناطق آزاد ترخیص و به بازار مصرف کشور منتقل شده‌اند.

سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد با اشاره به نقش مناطق آزاد در پشتیبانی از امنیت غذایی کشور، تأمین به‌موقع کالا‌های اساسی و تسریع در فرآیند ترخیص و ورود این اقلام به شبکه توزیع را از مهم‌ترین کارکرد‌های مناطق آزاد عنوان کرد.

فردوسی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناطق آزاد نقش مؤثری در پایداری زنجیره تأمین، تسهیل ورود کالا‌های اساسی و پاسخگویی به نیاز‌های بازار ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده