تاریخ: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۳:۲۹
بازدید: ۲۶
کد خبر: ۳۹۶۳۰۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رییس خانه صمت:

اقتصاد قوی نیازمند رونق گرفتن چرخ تولید است

اقتصاد قوی نیازمند رونق گرفتن چرخ تولید است
‌می‌متالز - رئیس خانه صمت با اشاره به نام‌گذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری گفت: اقتصاد قوی باید ضامن رونق، شادابی، آسایش و رفاه جامعه باشد و این امر مستلزم رونق گرفتن تولید و چرخ تولید آن است.

به گزارش می‌متالز، «سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی» در رابطه با نام‌گذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» اظهار کرد: در ابتدا به نمایندگی از جامعه کار و تولید شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی را به همه مردم ایران تسلیت عرض کرده و پس از آن انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای و همچنین عید نوروز را به همه مردم ایران تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: مطرح شدن شعار سال تحت عنوان سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی به حق و مناسب بود و طی سال‌های گذشته نیز رهبر شهید انقلاب بار‌ها سال جدید را با عناوین اقتصادی نام‌گذاری کردند؛ چراکه می‌دانستند کشوری که غنی و ثروتمند بوده و همچنین از اقتصاد قوی برخوردار باشد، مطمئنا دشمنان به آن چشم‌داشت کم‌تری خواهند داشت.

رئیس خانه صمت ادامه داد: اقتصاد قوی باید ضامن رونق، شادابی، آسایش و رفاه جامعه باشد و این امر مستلزم رونق داشتن تولید و چرخ تولید آن است.

سهل‌آبادی خاطرنشان کرد: طی جنگ رمضان و در روز‌های اخیر همه به عینه نظاره‌گر این موضوع هستند که تولید باعث بسیاری از موفقیت‌ها می‌شود و تولید نیازمند هم‌دلی مردم و جامعه است و این وحدت ملی و امنیت ملی نیز خود مستلزم امنیت واقعی است که رهبر معظم انقلاب به آن به جد اشاره کردند.

وی گفت: امنیت تنها به این معنا نیست که دزد به خانه مردم برود، بلکه امنیت یعنی مردم نبینند که دولتمردی یا کسانی که در جایگاه مدیریتی قرار دارند سرمایه را از کشور خارج کند.

رئیس خانه صمت تصریح کرد: انتظار ما این است که به واحد‌های کوچک و متوسط و واحد‌هایی که توانسته‌اند به صورت شبکه‌ای اشتغال کشور را حفظ کنند، توجه شود و حمایت‌های لازم از آنها صورت بگیرد و طی روز‌های اخیر دیدیم که بسیاری از این واحد‌ها هدف حمله دشمن متخاصم قرار گرفتند تا چرخ تولید و صنعت کشور را با چالش رو‌به‌رو سازند؛ بنابرای باید برای تحقق امنیت و وحدت، در سطح دولت و مدیران کشور در ابتدای امر سلامتی تظمین شود تا مردم در همه ابعاد سیاسی اقتصادی احساس امنیت داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده