تاریخ: ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۲۰
بازدید: ۵۳
کد خبر: ۳۹۶۲۸۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

پیام مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی ریز در پی انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان رهبر انقلاب

پیام مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی ریز در پی انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان رهبر انقلاب
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی ریز در پی انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان رهبر انقلاب پیامی صادر کرد.

به گزارش می‌متالز به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، متن پیام به شرح زیر است:

انتخاب منتخبین مردم در خبرگان رهبری، هدایت انقلاب به دست خلف صالح، شجاع، دشمن شناس، مردمی و ساده‌زیست رسید.

خداوند بزرگ را شاکریم در شب قدر، شب نزول قرآن، شب خیر و نیکی که از هزار ماه ارزشمندتر است، با انتخاب نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری، ردای ولایت بر قامت خلف صالح امام شهید پوشانده شد.

انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان سومین رهبر انقلاب، طلوعی دوباره در مسیر تسریع شکل‌گیری تمدن اسلامی، شکوفایی ملی و گام دوم انقلاب خواهد بود. این انتخاب و اقدام بزرگ را به عنوان الطاف و عنایت خفیه الهی به همه مسلمین و مستضعفین جهان، به ویژه ملت سرافراز ایران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بر همه واجب است تا ضمن حمایت از انتخاب مجلس خبرگان رهبری، آماده اطاعت کامل از اوامر الهی ولایت فقیه زمان، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای و حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و صیانت از میراث گرانبهای امامین انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای شهید باشیم.

الحمدالله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لولا ان هدانا الله

محمدجواد احمدی

مدیرعامل شرکت فولاد غدیر نی ریز

منبع: فولاد غدیر نی‌ریز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده