تاریخ: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۶:۰۷
بازدید: ۴۱۸
کد خبر: ۳۹۵۴۴۷
سرویس خبر : انرژی

بیش از ۹۰ درصد مشترکان گاز در پله اول و دوم هستند

بیش از ۹۰ درصد مشترکان گاز در پله اول و دوم هستند
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بیش از ۹۰ درصد مشترکان گاز در پله اول و دوم هستند.

به گزارش می‌متالز، سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اصلاح تعرفه گاز یکی از تصمیم‌های مهمی بود که در دولت چهاردهم اتخاذ شد؛ تدوین موضوع اصلاح تعرفه از سوی سازمان برنامه و بودجه و قوانین بالادستی ازجمله قانون هدفمندی یارانه‌ها نهایی و سرانجام در مصوبه هیئت وزیران به شرکت ملی گاز ایران ابلاغ شد.

وی افزود: در رویکرد عدالت‌محور اصلاح تعرفه‌ها با مکانسیم جدید، ۱۲ پله به ۴ پله و اقلیم‌ها از ۵ اقلیم به ۱۳۰۰ اقلیم تغییر کرده است.

توکلی با بیان اینکه "پله اول و دوم مربوط افراد کم‌مصرف و متوسط مصرف است که گازب‌های دهک‌های اول و دوم در پله اول رایگان شده است"، گفت: بیش از ۹۰ درصد مشترکان در پله اول و دوم و نزدیک ۱۰ درصد در پله سوم و چهارم قرار دارند.

وی ادامه داد: پله چهارم بسیار بدمصرف‌ها هستند که نزدیک به ۱.۵ تا ۲ درصد از کل مشترکان در این پله قرار دارند و بیش از ۶ درصد از گاز را مصرف می‌کنند.

معاون وزیر نفت در پاسخ به سوالی درخصوص تخصیص ۳ همت در بودجه ۱۴۰۵ برای گازرسانی به مناطق گازرسانی‌نشده، گفت: در این زمینه اولویت در تکمیل پروژه‌های گازرسانی، شهر و روستا‌هایی است که هنوز ضریب گازرسانی متناسب با استان نیست.

توکلی در خصوص وضعیت صادرات گاز به ترکیه گفت: صادرات گاز به ترکیه به‌هیچ‌وجه قطع نشده و مذاکرات برای تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به این کشور نیز در حال انجام است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده