تاریخ: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۵۶
بازدید: ۱۷۸
کد خبر: ۳۹۲۷۷۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

عمق بخشی، اعتماد به بازار سرمایه را برگرداند

عمق بخشی، اعتماد به بازار سرمایه را برگرداند
‌می‌متالز - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: عمق بخشی به بازار سرمایه باعث شد تا اعتماد به بازار برگردد.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در آیین نواختن آغاز معاملات بورس گفت: عمق بخشی به بازار سرمایه باعث شد تا اعتماد به بازار برگردد که اوج آن در اردیبهشت‌ماه امسال بود.

وی افزود، با وجود جنگ ۱۲ روزه، با مدیریت مناسبی که از سوی دولت بویژه وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و همین‌طور فعالان بورس صورت گرفت، بعد از یک افت طبیعی که باز نسبت به بورس‌های مشابه مثل بورس اوکراین و بورس مسکو کمتر بود، بازار به حالت طبیعی خودش برگشت

به گفته صیدی بورس‌ها در زمان بحران چند مرحله را طی می‌کنند؛ اول بحث حفاظت از دارایی‌هاست، بعد بحث نقد شوندگی و بعد بحث رسیدن به تعادل و بعد تثبیت.

وی افزود، بورس در مرحله تعادل میزبان رئیس جمهور بود که این حضور و حمایت ایشان سبب شد تا فعالان بازار سرمایه و امید فعالان بیشتر شود

صیدی گفت: امروز بورس وارد مرحله تثبیت شده است و وقت آن است که به مرحله پنجم که مرحله رونق هست، وارد شویم.

وی گفت: گزارش‌های ۶ ماهه‌ای که شرکت‌ها دادند تا چند روز دیگر هم گزارش‌های ۹ ماهه شرکت‌ها به بازار می‌آید و مشخص می‌شود که در واقع عملکرد شرکت‌ها هم در این چند ماه بد نبود و امیدبخش است.

صیدی ادامه داد، در پی این مسائل ما روی ساختار‌ها هم کار کردیم تا یک محیط سرشار از انصاف و عدالت برای معاملات فراهم شود تا اعضای فعال بازار بتوانند با خیال راحت خرید و فروش اوراق بهادار یا کالا یا ابزار‌ها را انجام بدهند.

وی افزود، ما سه ماهه مهمی رو پیش‌رو داریم همیشه فصل زمستان برای بورس خیلی مهم بوده، چون بودجه اعلام می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده