تاریخ: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۴:۱۲
بازدید: ۲۶۵
کد خبر: ۳۹۲۶۱۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در نشست بین استاندار یزد و رئیس هیات عامل ایمیدرو مطرح شد:

تشکیل کارگروه پایش برنامه‌ها و اقدامات استان یزد با دستور سمیعی‌نژاد

تشکیل کارگروه پایش برنامه‌ها و اقدامات استان یزد با دستور سمیعی‌نژاد
‌می‌متالز - نشست هم‌اندیشی مقام‌های دولتی و فعالان اقتصادی یزد امروز با حضور محمدرضا بابایی استاندار یزد و محمدمسعود سمیعی‌نژاد رئیس هیات عامل ایمیدرو و معین استان یزد در خصوص اقدامات و برنامه‌های بخش صنعت و معدن استان یزد برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، در این جلسه محمدمسعود سمیعی‌نژاد گفت: کارگروه ویژه پایش برنامه‌ها و اقدامات صنعت، معدن و تجارت استان یزد؛ تشکیل می‌شود.

وی اظهار داشت: تصمیم‌های مطرح شده در جلسات مشترک با مسوولان استان؛ به صورت هفتگی پیگیری و نتایج آن بررسی خواهد شد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین بر ضرورت انجام تعهدات مدیران پیشین در قبال استان تاکید کرد و همکاری دوطرفه بین استان و ایمیدرو را راهبرد اصلی برای پیشرفت و توسعه یزد دانست.

هم‌افزایی بین بخش دولت و بخش خصوصی، اشتغال‌زایی، تأمین نقدینگی برای پروژه‌های عمرانی، توسعه زیرساخت‌های انرژی، آموزش و ارتقای سطح سلامت استان و همچنین نحوه اجرای برنامه هفتم پیشرفت و نقش ایمیدرو در تحقق اهداف آن؛ از دیگر مباحث جلسه بین استاندار یزد و رئیس هیات عامل ایمیدرو بود.

در این نشست، محمدرضا صباغیان نماینده مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست، جلیل میرمحمدی نماینده تفت و میبد و مصطفی پوردهقان نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی؛ فرید دهقانی مدیرعامل شرکت چادرملو و تورج زارع مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) حضور داشتند.

تشکیل کارگروه پایش برنامه‌ها و اقدامات استان یزد با دستور سمیعی‌نژاد

منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده