تاریخ: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۰۴:۰۴
بازدید: ۷۰۶
کد خبر: ۳۸۷۴۳۹
سرویس خبر : پیمانکاران
«ایرج فاضل‌بخششی» کارشناس صنعت فولاد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

داشتن بازار فولاد مقدم بر تولید آن است

داشتن بازار فولاد مقدم بر تولید آن است
‌می‌متالز – یکی از حوزه‌های مهم در صنعت فولاد، حوزه بازرگانی آن است.

به گزارش می‌متالز، «ایرج فاضل‌بخششی» کارشناس صنعت فولاد در غرفه شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) در نمایشگاه متالکس ۱۴۰۴ اصفهان در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» آگاهی از بازار فولاد را مهم برشمرد و عنوان کرد: مهم‌ترین چالش صنعت فولاد نگاه مدیریتی است؛ ما کماکان به صنعت فولاد با نگاه توسعه‌ای نگاه می‌کنیم، در حالی‌ که نگاه توسعه‌ای زمانی است که یک بازار مشخصی داشته باشید، اما این بازار مشخص را برای توسعه نداریم. این موضوع در نهایت با توجه به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده به ضرر کشور تمام می‌شود. باید پیش از توسعه باید سهم فولاد را در بازار مشخص کنیم. توسعه دادن بدون توجه به آینده ممکن است منجر به تعطیلی کارخانه‌هایی شود که برای آنها سرمایه‌گذاری انجام شده است.

بخششی در ادامه خاطرنشان کرد: مساله تولید با موضوع بازرگانی متفاوت است. البته بازار فولاد نیاز به بازرگان نیز دارد تا محصول فولادی را در سراسر دنیا توزیع کند. بازرگانی یک تخصص است. ابتدا باید مشتری را یافت سپس اقدام به تولید کرد. تولیدکننده خود توان صادرات را ندارد؛ بنابراین تولیدکننده ابتدا باید بازار خود را تعریف کند و این تعریف باید توسط افراد حرفه‌ای صورت بگیرد.

وی درباره تامین مالی پروژه‌ها نیز خاطرنشان کرد: تامین مالی پروژه‌ها معنای خودش را دارد، مگر امکان دارد پروژه درست تعریف شده و امکان بازگشت سرمایه داشته باشد، اما بازگشت پول نداشته باشد. اگر ما امروز به این مشکل برخورد کرده‌ایم، این بدان معنا است که بسیاری از پروژه‌های ما دارای ثبات لازم نیستند و تصمیم‌گیری‌ها در هیات‌مدیره‌ها بدون داشتن شرکت‌های معتبر و تخصص انجام می‌گیرد. بخش مهم از این فرآیند مربوط به مارکتینگ است که شناخت درستی از آن وجود ندارد. بدون شک سرمایه راه خودش را پیدا می‌کند. باید در این زمینه آگاهی کسب کرد.

تعداد بازدید : 12

گفت‌و‌گو از علیرضا جعفری‌نژاد؛ پایگاه خبری فلزات خاورمیانه (می‌متالز)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده