تاریخ: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۴۷
بازدید: ۳۸۸
کد خبر: ۳۸۶۰۸۹
سرویس خبر : اجتماعی
امروز و در آستانه روز ملی روستا و عشایر صورت می‌گیرد؛

بازدید یک‌ روزه مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از پروژه‌های پیشرفت و آبادانی اجراشده در روستا‌های شرق اصفهان

بازدید یک‌ روزه مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از پروژه‌های پیشرفت و آبادانی اجراشده در روستا‌های شرق اصفهان
‌می‌متالز - سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و هیات همراه، قرار است امروز (۱۳ مهرماه) و در آستانه روز ملی روستا و عشایر (۱۵ مهرماه)، به‌منظور اطلاع از روند پروژه‌های توسعه‌ای و اجتماعی که با هدف بهبود شرایط زندگی روستاییان توسط کانون‌های پیشرفت و آبادانی فولاد مبارکه در حال اجراست، از چندین روستا در شرق اصفهان بازدید کند و ضمن دیدار با اهالی روستا، از نزدیک با شرایط و نیاز‌های آنها آشنا شود.

به گزارش می‌متالز، گفتنی است، فولاد مبارکه با درک درست از وضعیت زندگی روستاییان استان اصفهان، رویکرد نوین مسوولیت‌های اجتماعی را در قالب تشکیل «کانون‌های پیشرفت و آبادانی» در جوامع روستایی و محلی در پیش گرفته است. کانون‌هایی متشکل از اهالی خود روستا که نه تنها بستری برای جذب حمایت‌های مالی هستند، بلکه مهم‌تر از آن به عنوان محل گفت‌و‌گو و تصمیم‌گیری اهالی روستا عمل می‌کنند.

شایان ذکر است، در این کانون‌ها اهالی روستا با هم‌فکری و مشورت، مشکلات روستا را احصا و پروژه‌هایی را برای اجرا پیشنهاد می‌دهند که تأثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت زندگی و معیشت آنها دارد. الگوی مشارکتی که نتیجه آن را می‌توان در اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی و فرهنگی در روستا‌های استان اصفهان مشاهده کرد؛ فولاد مبارکه با اجرای ۵۱ پروژه در ۹۹ روستای شرق استان اصفهان ورود پیدا کرده و مردم روستا‌ها را برای اجرای این پروژه‌ها مشارکت داده است.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده