تاریخ: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۳۷
بازدید: ۴۵۱
کد خبر: ۳۸۵۵۲۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
«سعید زرندی» مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۱):

سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه برای حرکت در مسیر تحول دیجیتال/ استفاده از ظرفیت دانشگاهی برای تحقق اقتصاد چرخشی و تولید فولاد سبز

سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه برای حرکت در مسیر تحول دیجیتال/ استفاده از ظرفیت دانشگاهی برای تحقق اقتصاد چرخشی و تولید فولاد سبز
‌می‌متالز - «سعید زرندی» مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فولاد مبارکه علی‌رغم وجود محدودیت‌ها و موانع متعدد، در سال گذشته موفق به صادرات ۱۳ میلیون تن محصول شد. گروه فولاد مبارکه با تعریف ۱۰۳ پروژه توسعه‌ای، ۸.۵ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری کرده و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۱۰ این عدد به ۱۲ میلیارد یورو افزایش یابد.

به گزارش می‌متالز، زرندی افزود: یکی از اقدامات فولاد مبارکه در زمینه توسعه سبد محصولات، حرکت و سرمایه‌گذاری در مسیر تولید ورق‌های آلیاژی است. ما در ۳ محور اساسی با دانشگاه‌های کشور ارتباط برقرار کرده و هزاران موضوع خود در حوزه دانش صنعت فولاد را به اشتراک گذاشته‌ایم.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: در عین حال برای این که بتوانیم دانش مدونی را در حوزه فولاد به سایر کشور‌ها صادر و از این طریق کسب درآمد کنیم، به سمت اجرای پروژه‌های نوآورانه و راهبردی در حال حرکت هستیم و از آن‌جایی‌که فولاد مبارکه در یک استان صنعتی و دانشگاهی قرار گرفته، بنای کار را بر حرکت در مسیر ۳ حوزه اولویت‌دار استوار کرده‌ایم. یکی از این موضوعات مربوط به اقتصاد چرخشی است که مباحث مربوط به فولاد سبز و رد پای کربن و آب را در برمی‌گیرد.

وی گفت: فولاد مبارکه تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر را نیز در دستور کار خود قرار داده و برای حرکت در مسیر تحول دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده است؛ به‌طورکلی با محوریت ۳ موضوع یادشده در حال همکاری با دانشگاه‌های مطرح کشور هستیم و در این زمینه با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و وزارت علوم، حدود ۱۲۰۰ همت به بنیاد ملی نخبگان، پارک‌های علمی فناوری و پایان‌نامه دانشجویان دانشگاه‌ها برای حل موضوعات فولاد مبارکه و توسعه علم‌وفناوری کشور پرداخت کرده‌ایم.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده