تاریخ: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۴:۲۹
بازدید: ۴۷۶
کد خبر: ۳۸۴۰۲۹
سرویس خبر : قراضه و بازیافت

کاهش قیمت صادرات قراضه آهن آمریکا به دلیل تقاضای ضعیف در ترکیه و بنگلادش

کاهش قیمت صادرات قراضه آهن آمریکا به دلیل تقاضای ضعیف در ترکیه و بنگلادش
‌می‌متالز - قیمت قراضه صادراتی آمریکا، به دنبال کاهش تقاضا در بازار‌های ترکیه و بنگلادش، با افت جزئی ۴ دلاری در هر تن مواجه شد و قراضه سنگین ۲۰-۸۰ تا ۳۰۹ دلار هر تن فوب و قراضه خرد شده ۳۲۹ دلار هر تن فوب است. این در حالی است که قیمت فولاد در سایر بازار‌های اصلی نسبتاً ثابت مانده است. معاملات صادراتی ماه سپتامبر نشان‌دهنده کاهش ۵ تا ۶ دلاری قیمت‌ها نسبت به اواسط ماه آگوست است که دلیل آن، احتیاط خریداران و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل است.

به گزارش می‌متالز، در ترکیه تقاضا برای قراضه آهن آمریکا ضعیف مانده و معاملات جدید به دلیل تقاضای کم برای فولاد داخلی و صادراتی، محدود است. کارخانه‌های فولاد ترکیه با احتیاط خرید می‌کنند و منتظر نشانه‌هایی برای بهبود تقاضا هستند.

در بنگلادش نیز بیشتر خریداران بزرگ پس از تکمیل سفارش‌های ماه سپتامبر، از بازار عقب نشینی کرده‌اند. به دلیل تقاضای ضعیف داخلی و محدودیت‌های نقدینگی، معاملات جدید اندک است.

انتظار می‌رود بازار در ماه اکتبر بدون تغییر باقی بماند و بهبود قیمت‌ها و افزایش سفارش‌ها در ماه‌های نوامبر و دسامبر پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایفنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده