به گزارش میمتالز، محمدحسین حسینزاده مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت و سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور باهدف تقویت سنت نیکوی قرضالحسنه و بهره مندی از وام قرض الحسنه برای مددجویان، مراکز تحت پوشش سازمان و کارکنان این سازمان تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
حسینزاده در این مراسم با اشاره به گزارشی از نحوه فعالیت بانکداری بدون شعبه در بانک قرضالحسنه رسالت گفت: با حدود ۱۳میلیون مشتری روزانه بیش از شش میلیون تراکنش در این بانک ثبت میشود.
️وی بانک قرضالحسنه رسالت را یکی از سازمانهای رهیاری نهاد مردمی رسالت برشمرد و اظهارداشت: ماموریت اصلی این مجموعه، تقویت تولید و کاروکسبهای خرد و خانگی در شهرهای کوچک و روستاها است و نظام قرض الحسنه بهترین نظام تامین مالی برای این مهم به شمار میرود.
️حسینزاده به پرداخت دو میلیون و یکصد هزار فقره وام قرضالحسنه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: حدود نیمی از این تعداد وام در مسیر کارآفرینی اجتماعی و حمایت از کاروکسبهای خرد و خانگی پرداخت شده است.
️در ادامه رئیس سازمان بهزیستی کشور خدمات غیرحضوری بانک قرضالحسنه رسالت و پیشتازی در خدمات الکترونیک را قابل تقدیر دانست و گفت: این بانک به معنای واقعی در مسیر قرضالحسنه در حرکت است.