تاریخ: ۳۱ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۱:۱۳
بازدید: ۱۳۳
کد خبر: ۴۰۰۱۴۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

پیشرفت مذاکرات بی اچ پی و اتحادیه‌ها؛ احتمال اعتصاب جدید کاهش یافت

پیشرفت مذاکرات بی اچ پی و اتحادیه‌ها؛ احتمال اعتصاب جدید کاهش یافت
‌می‌متالز - شرکت بی اچ پی و اتحادیه‌های کارگری نماینده کارکنان بندر هدلند در استرالیای غربی، بزرگ‌ترین پایانه صادرات سنگ‌ آهن جهان، در مذاکرات اخیر به پیشرفت‌هایی دست یافتند، اما هنوز به توافق نهایی نرسیده‌اند. بر اساس اعلام اتحادیه، مذاکرات هفته آینده از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، این اتحادیه اعلام کرد که اگرچه توافقی حاصل نشده، اما پیشرفت در مذاکرات احتمال اعلام دور جدیدی از اعتصاب پیش از هفته آینده را کاهش داده است.

بی اچ پی بیش از هفت ماه است که با اتحادیه‌های نماینده حدود ۴۵۰ نفر از اپراتور‌ها و کارکنان تعمیر و نگهداری برای انعقاد یک قرارداد کاری چهارساله مذاکره می‌کند. هفته گذشته نیز بیش از ۱۰۰ نفر از کارکنان در یک اعتصاب هشت‌ساعته شرکت کردند.

بی اچ پی تأکید کرد که همچنان بر دستیابی به توافقی «منصفانه و منطقی» از طریق مذاکره با حسن نیت تمرکز دارد و حضور کمیسیون مستقل روابط کار استرالیا را بهترین مسیر برای رسیدن به توافق می‌داند. این نهاد می‌تواند در صورت لزوم نقش داور نهایی را نیز ایفا کند.

اعتصاب اخیر تاکنون تأثیر محسوسی بر عملیات بی اچ پی نداشته است، اما در صورت تکرار یا تشدید اعتراضات، می‌تواند به اختلال در فعالیت‌ها منجر شود.

اتحادیه اعلام کرده است که به‌طور متوسط خواستار افزایش سالانه ۲۵ هزار دلار استرالیا برای هر یک از ۴۵۰ کارگر است. این اتحادیه معتقد است مزیت مالی کار در معادن دورافتاده منطقه پیلبارا نسبت به مشاغل شهری از بین رفته و دستمزد کارکنان باسابقه طی پنج تا شش سال گذشته، با وجود رشد سودآوری بی اچ پی و افزایش هزینه‌های زندگی، تقریباً ثابت مانده است.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده