تاریخ: ۱۴ دی ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۱۷
بازدید: ۲۶۷
کد خبر: ۳۹۳۹۰۹
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
زندیان تاکید کرد:

واگذاری زمین رایگان به مردم کلید حل بحران مسکن/ضرورت کنترل قیمت کالا‌های اساسی

واگذاری زمین رایگان به مردم کلید حل بحران مسکن/ضرورت کنترل قیمت کالا‌های اساسی
‌می‌متالز - نماینده مردم بیجار گروس در مجلس با تأکید بر ضرورت کنترل قیمت کالا‌های اساسی گفت: دولت باید از افزایش قیمت این کالا‌ها جلوگیری کند و اجرای کالابرگ را با دهک‌بندی دقیق و سازوکار صحیح در دستور کار قرار دهد.

به گزارش می‌متالز، علیرضا زندیان نماینده مردم بیجار گروس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بازار کالا‌های اساسی اظهار کرد: کالا‌های اساسی که مستقیماً با معیشت مردم در ارتباط هستند، نباید تحت تأثیر گرانی‌ها دچار افزایش قیمت شوند و دولت موظف است با نظارت دقیق از بروز گرانی‌های بی‌ضابطه جلوگیری کند.

وی افزود: در حال حاضر شاهد برخی افزایش قیمت‌ها و کمبود‌ها از جمله در حوزه روغن هستیم که لازم است دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های نظارتی هرچه سریع‌تر به این موضوع ورود کرده و ضمن بررسی علل آن، از تداوم چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

این نماینده مردم مجلس در ادامه با اشاره به لزوم اجرای صحیح طرح کالابرگ تصریح کرد: کالابرگ باید با دهک‌بندی دقیق و سازوکار شفاف اجرایی شود تا بتواند به‌طور مؤثر از اقشار هدف حمایت کند و فشار معیشتی بر مردم کاهش یابد.

زندیان همچنین به وضعیت بازار مسکن و افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی، نرخ مصالح ساختمانی به‌دلیل افزایش قیمت ارز و طلا با رشد مواجه شده که این مساله موجب افزایش بهای تمام‌شده ساخت مسکن می‌شود. در چنین فضایی، اجرای طرح‌های انبوه‌سازی که زمان‌بر هستند با دشواری‌های جدی مواجه خواهد شد. ساخت مسکن در شرایط تورمی باعث می‌شود پیمانکاران توان تکمیل پروژه‌ها را نداشته باشند و از سوی دیگر، افزایش فاصله میان بهای تمام‌شده واحد‌های مسکونی با توان پرداخت متقاضیان، به‌ویژه در طرح‌های حمایتی مانند نهضت ملی مسکن، خانه‌دار شدن را بیش از هر زمان دیگری به یک رؤیا تبدیل کند؛ بنابراین در این شرایط، بهترین راهکار آن است که دولت زمین رایگان در اختیار مردم قرار دهد، زیرساخت‌های لازم را تأمین کند و تسهیلات مناسب پرداخت شود تا خود مردم بتوانند وارد عرصه ساخت‌وساز شوند و مسکن مورد نیاز خود را تأمین کنند و نباید فراموش کرد در قانون برنامه هفتم این موضوع لحاظ شده است.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده