تاریخ: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۴۷
بازدید: ۲۷۳
کد خبر: ۳۹۲۲۸۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

کارگران مجتمع فولاد آلیاژی پاسارگاد کوار خواستار بررسی مسائل معیشتی شدند

کارگران مجتمع فولاد آلیاژی پاسارگاد کوار خواستار بررسی مسائل معیشتی شدند
‌می‌متالز - جمعی از کارگران و کارکنان مجتمع فولاد آلیاژی پاسارگاد در شهرستان کوار، صبح شنبه ۲۲ آذرماه، در مقابل درب اصلی این واحد صنعتی گردهم آمدند تا دغدغه‌های خود را در مورد مسائل معیشتی و انتصابات بیان کنند.

به گزارش می‌متالز به نقل از خبرگزاری ایرنا، بر اساس گزارش‌ها و تصاویر موجود، شرکت‌کنندگان در این گردهمایی مسالمت‌آمیز، با اشاره به شرایط اقتصادی، درخواست‌هایی از جمله بازنگری در ساختار حقوق و دستمزد، توجه به شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران و رفع نگرانی‌ها درباره تبعیض را مطرح کردند و از مالک این کارخانه خصوصی خواهان حمایت از کارگران و پاسخگویی شدند.

کارگران مجتمع فولاد آلیاژی پاسارگاد کوار خواستار بررسی مسائل معیشتی شدند

آنها همچنین بر لزوم توجه مدیریت به بهبود شرایط کار و معیشت کارکنان تاکید کردند.

کارگران مجتمع فولاد آلیاژی پاسارگاد کوار خواستار بررسی مسائل معیشتی شدند

این مجتمع که تحت مالکیت بخش خصوصی اداره می‌شود، تاکنون واکنش رسمی به این گردهمایی اعلام نکرده است؛ کارگران ابراز امیدواری کردند که گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ای برای بررسی و حل این موضوعات صورت پذیرد.

تعداد بازدید : 9

فرماندار کوار در این خصوص گفت: هم اینک در محل کارخانه جلسه‌ای تشکیل داده‌ایم تا خواسته‌های کارگران در ابعاد مختلف را بررسی کنیم تا پاسخ مناسب به مطالبات آنها داده شود.

بهنام ناهید افزود: البته کارگران این کارخانه حقوق معوق ندارند و خواسته آنها مربوط به برخی مزایایی است که بعلاوه حقوق به آنها پرداخت می‌شده است.

تعداد بازدید : 6

او اظهار کرد: تاخیر در پرداخت این مزایا و پاداش نیز به خاطر مشکلاتی است که به دلیل ناترازی برق برای این کارخانه ایجاد شده و تلاش می‌کنیم که با حل این مشکلات، کارگران به مطالبات خود برسند.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) فارس

عناوین برگزیده