تاریخ: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۰۵
بازدید: ۲۸۶
کد خبر: ۳۹۲۰۶۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

نواقص ایمنی معدن آبشار میقان بسطام رفع شود

نواقص ایمنی معدن آبشار میقان بسطام رفع شود
‌می‌متالز - رئیس دادگاه عمومی بخش بسطام به رفع نواقص ایمنی معدن زغال سنگ آبشار میقان برای صیانت از حقوق کارگران و ایمنی محیط کار تاکید کرد.

به گزارش می‌متالز، شعبانعلی رنگ‌ریز صبح چهارشنبه با حضور در معدن زغال سنگ آبشار میقان در معیت رئیس اداره کار شاهرود، اظهار داشت: هدف از این بازدید کمک به بخش تولید و صیانت از حقوق کارگران است.

وی بررسی واحد‌های صنعتی و کارگاهی را رویکرد حمایتی دادگستری استان سمنان دانست و افزود: با حمایت قانونی از تولیدکننده اشتغال پایدار در منطقه حاصل می‌شود.

رئیس دادگاه عمومی بخش بسطام خواستار رفع نواقص ایمنی با تعیین مهلت قانونی در این واحد کارگاهی شد و ابراز داشت: این اقدام فرصتی برای تقویت ایمنی محیط کار کارگران است.

رنگ‌ریز تصریح کرد: تقویت اشتغال، پیشگیری از بیکاری و جلوگیری از توقف واحد‌های تولیدی را برای گردش اقتصادی از جمله رویکرد‌های دادگستری است.

وی هر گونه دست‌اندازی و برداشت غیرقانونی منابع طبیعی را نابودی نسل‌های آینده خواند و اضافه کرد: در مسیر حفظ حقوق عامه و حراست از انفال دادگستری همه تلاش خود را به کار خواهد بست.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده