تاریخ: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۵:۵۲
بازدید: ۳۹۱
کد خبر: ۳۸۵۹۵۰
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل شرکت زرین سوله:

فولاد مبارکه از زمان تأسیس تاکنون تأمین‌کننده اصلی سازه‌های فولادی کشور بوده است

فولاد مبارکه از زمان تأسیس تاکنون تأمین‌کننده اصلی سازه‌های فولادی کشور بوده است
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت زرین‌سوله و عضو هیات‌ مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران گفت: اهمیت توسعه بستر‌های مصرف سازه‌های فلزی و نقش فولاد مبارکه در این حوزه مورد تأکید قرار گرفت، چراکه فولاد مبارکه از زمان تأسیس تاکنون تأمین‌کننده اصلی این صنعت بوده است.

به گزارش می‌متالز، علیرضا زرین‌نژاد، مدیرعامل شرکت زرین‌سوله و عضو هیات‌ مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران در حاشیه نشست هم‌اندیشی با گروه فولاد مبارکه اظهار کرد: هدف اصلی نشست امروز با معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، رفع دغدغه‌ها و مشکلاتی بود که در سال‌های اخیر واحد‌های تولیدی با آن مواجه شده‌اند.

وی در ادامه افزود: در نشست امروز، اهمیت توسعه بستر‌های مصرف سازه‌های فلزی و نقش فولاد مبارکه در این حوزه مورد تأکید قرار گرفت، چراکه فولاد مبارکه از زمان تأسیس تاکنون تأمین‌کننده اصلی این صنعت بوده است.

عضو هیات‌ مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر، فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از سازه‌های فولادی در صنعت ساختمان کشور گفت: باید بتوان مزایای فولاد این نعمت الهی را به مردم و دیگر صنایع معرفی کرد.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم، حرکت به سمت تولید و مصرف ورق‌های خاص مانند ST۵۲ است که امکان ساخت سازه‌های مقاوم و ارزشمند را فراهم می‌کند؛ این ورق‌ها، در پروژه‌های بلندمرتبه‌سازی و ارتفاع‌سازی کاربرد فراوان دارند و نقش مهمی در کاهش وزن سازه‌ها و بهبود کیفیت پروژه‌ها ایفا می‌کنند.

زرین‌نژاد ادامه داد: در نشست امروز تاریخچه‌ای از توسعه ورق‌های ST۵۲ در دهه ۸۰ و کنفرانس‌های مرتبط با آن ذکر و اشاره شد که اکثر پروژه‌های ملی کشور هم‌اکنون از این نوع ورق‌ها بهره‌مند هستند.

وی تأکید کرد: هدف، سوق دادن پروژه‌ها به سمت استفاده از این ورق‌های خاص است تا علاوه بر تقویت بازار فولاد مبارکه، کیفیت و قیمت مناسب سازه‌ها نیز تضمین شود؛ در نتیجه، این رویکرد، بازی برد-برد برای تولیدکنندگان، انبوه‌سازان و مصرف‌کنندگان است.

مدیرعامل شرکت زرین‌سوله اذعان داشت: در نشست امروز با فولاد مبارکه به نمونه‌هایی از پروژه‌های بلندمرتبه‌سازی مانند پروژه‌های در حال ساخت شهرک امام رضا (ع) و پروژه منطقه چیتگر تهران اشاره شد که حدود ۷۰ درصد ورق‌های ST۵۲ در ساخت آنها نقش داشته است. در صورت عدم حمایت فولاد مبارکه و دیگر فولادسازان، ممکن بود این پروژه‌ها با هزینه‌های بسیار بالا و واردات از کشور‌های دیگر انجام شود.

منبع: فولاد مبارکه اصفهان

عناوین برگزیده