تاریخ: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۱:۰۰
بازدید: ۴۹
کد خبر: ۴۰۱۰۲۶
سرویس خبر : آهن و فولاد
کارگزاری بانک صنعت و معدن:

عملکرد خوب هرمز در تیرماه

عملکرد خوب هرمز در تیرماه
‌می‌متالز - در چهارمین ماه سال مالی فولاد هرمزگان جنوب توانسته است فروشی برابر ۹,۸۵۴ میلیارد تومان داشته باشد. فروش چهار ماهه امسال رشد ۱۲۳% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد. متوسط فروش سال جاری شرکت برابر با ۸,۲۸۶ میلیارد تومان گزارش شده است.

به گزارش می‌متالز، در ماه جاری مقدار فروش اسلب شرکت ۱۴۴.۶ هزار تن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی جاری و گذشته اعداد ۱۲۵.۶ و ۱۱۶.۰ هزار تن بوده است.

هرمز در این ماه نیز تولید ۱۱۹.۵ هزار تن اسلب را گزارش کرده است. در سال جاری و سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۱۲۶.۱ و ۱۲۵.۰ هزار تن بوده است تولید چهار ماهه امسال کاهش ۸% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

نرخ فروش این شرکت به طور متوسط در سال جاری برای محصول اسلب ۶۵۹,۶۳۹ ریال است که در ماه مورد گزارش به ۶۸۱,۶۹۰ ریال رسیده است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ‌های ۳۳۹,۲۹۵ ریال استوار بوده است.

عملکرد خوب هرمز در تیرماه

عناوین برگزیده