تاریخ: ۳۱ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۲:۱۰
بازدید: ۴۱
کد خبر: ۴۰۰۱۸۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بازار‌های مالی؛ پلی برای عبور از تجارت سنتی به اقتصاد نوین

بازار‌های مالی؛ پلی برای عبور از تجارت سنتی به اقتصاد نوین
‌می‌متالز - وحید پاافشار مدیر سرمایه‌گذاری صنایع گروه صنعتی و معدنی زرین گفت: ظرفیت ورود بسیاری از کالا‌های بادوام کشور از جمله بیلت، آلومینیوم، سیمان، محصولات پتروشیمی و سایر محصولات صنعتی به بازار گواهی سپرده کالایی فراهم است و این محصولات از استاندارد‌های لازم برای معامله در بورس کالا برخوردارند.

به گزارش می‌متالز، پاافشار افزود: با این حال، مهم‌ترین چالش، عبور از ساختار‌های سنتی بازار و حرکت به سمت ابزار‌های نوین مالی است؛ مسیری که می‌تواند شفافیت معاملات، تأمین مالی تولید و افزایش نقدشوندگی را به همراه داشته باشد.

مدیر سرمایه‌گذاری صنایع گروه صنعتی و معدنی زرین اظهار کرد: کارشناسان معتقدند هرچه این تحول زودتر اتفاق بیفتد، روند توسعه صنعتی کشور نیز با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت و بورس کالا نقش پررنگ‌تری در تأمین مالی و توسعه بخش تولید ایفا خواهد کرد.

تعداد بازدید : 0

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده