تاریخ: ۲۶ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۶:۲۳
بازدید: ۵۰
کد خبر: ۳۹۹۷۵۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

آغاز پرداخت خسارت مشمولان بیمه سهام «همیار»

آغاز پرداخت خسارت مشمولان بیمه سهام «همیار»
‌می‌متالز - سازمان بورس از آغاز پرداخت خسارت مشمولان طرح بیمه سهام «همیار» در روز‌های آتی خبر داد.

به گزارش می‌متالز، رضا جهان‌بین با اشاره به اجرای طرح بیمه سهام «همیار» در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: این طرح با هدف حمایت از سهامداران حقیقی طراحی و اجرا شد و سهامدارانی که ارزش سبد سهام آنها در بورس و فرابورس (به‌جز بازار پایه) تا ۱۷ تیر ۱۴۰۴ کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان بود، می‌توانستند با خرید اوراق یک‌ریالی «همیار»، سبد سهام خود را به مدت یک سال با نرخ تضمین ۲۰ درصد بیمه کنند.

رئیس اداره مدل‌سازی و توسعه روش‌های نظارتی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: با پایان دوره یک‌ساله طرح، سهامدارانی که بازدهی سبد سهام آنها کمتر از ۲۰ درصد بوده و طی این مدت سهام مشمول را به فروش نرسانده‌اند، مشمول دریافت خسارت شدند.

جهان‌بین گفت: در مجموع ۱۴۸ هزار و ۵۵۸ سهامدار در طرح «همیار» شرکت کردند که با توجه به بازدهی بیش از ۲۰ درصدی اغلب شرکت‌کنندگان، تنها ۵ هزار و ۱۱۸ سهامدار مشمول دریافت خسارت شدند.

وی مجموع خسارت قابل پرداخت را حدود ۸۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این مبلغ در روز‌های آتی به حساب سهامداران مشمول واریز خواهد شد.

رئیس اداره مدل‌سازی و توسعه روش‌های نظارتی سازمان بورس تاکید کرد: خسارت به حساب ثبت‌شده سهامداران در سامانه سجام واریز می‌شود و افرادی که مشمول دریافت خسارت هستند، اما هنوز در سجام ثبت‌نام نکرده‌اند، لازم است هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل ثبت‌نام خود اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده