تاریخ: ۲۳ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۳:۰۷
بازدید: ۵۲
کد خبر: ۳۹۹۶۶۷
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
سازمان حمایت:

قیمت خودرو را خودروسازان تعیین می‌کنند

قیمت خودرو را خودروسازان تعیین می‌کنند
‌می‌متالز - رئیس سازمان حمایت، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت هیچ اختیاری در تعیین قیمت خودرو ندارد.

به گزارش می‌متالز، حسین فرهیدزاده با بیان اینکه شورای رقابت در دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو هیچ نقشی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت قائل نشده است، گفت: در دستورالعملی که شهریورماه سال گذشته ابلاغ شد، کوچک‌ترین سهم یا اختیاری برای وزارت صمت در فرآیند قیمت‌گذاری خودرو در نظر گرفته نشده و تعیین قیمت‌ها به خودروسازان واگذار شده است.

وی افزود: بر اساس این دستورالعمل، تنها وظیفه سازمان حمایت، تطبیق قیمت‌ها با چارچوب تعیین‌شده از سوی شورای رقابت است و برای انجام این کار نیز حداکثر یک ماه فرصت در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با انتقاد از شیوه قیمت‌گذاری شورای رقابت اظهار کرد: ایراد اصلی ما به مبنای قیمت‌گذاری یا همان "خط‌کش" تعیین‌شده از سوی شورای رقابت است. وزیر صمت نیز چندین بار طی مکاتبات رسمی اعلام کرده که این شیوه قیمت‌گذاری مورد قبول وزارتخانه نیست و اسناد این مکاتبات موجود است.

وی ادامه داد: این روش بر مبنای صورت‌های مالی شرکت‌هاست و در برخی موارد ممکن است به دلیل وجود ذی‌نفعان مشترک، امکان متورم شدن هزینه‌ها وجود داشته باشد.

رئیس سازمان حمایت، تاکید کرد: با وجود این انتقادات، شورای رقابت همچنان همان رویه را دنبال می‌کند و هیچ اختیاری برای وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه در نظر نگرفته و نقش سازمان حمایت صرفا تطبیق دستورالعمل با ضوابط ابلاغی شورای رقابت است و برای انجام این وظیفه نیز بیش از یک ماه فرصت وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده