تاریخ: ۲۰ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۶:۳۳
بازدید: ۲۴
کد خبر: ۳۹۹۴۸۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
باشگاه نقره‌ای‌های بورس کالا بزرگ‌تر شد؛

پذیره‌نویسی موفق «پلاتا» به عنوان نهمین صندوق نقره

پذیره‌نویسی موفق «پلاتا» به عنوان نهمین صندوق نقره
‌می‌متالز - پذیره‌نویسی نهمین صندوق نقره با نماد «پلاتا» که از امروز به مدت سه روز کاری در بورس کالای ایران آغاز شده بود با استقبال سرمایه‌گذاران و جذب ۲۰۰ میلیارد تومان در لحظات ابتدایی با موفقیت انجام شد.

به گزارش می‌متالز، صندوق سرمایه‌گذاری کالای کیمیا ۱ (شاخه فلز نقره) در نظر دارد براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحد‌های سرمایه‌گذاری خود را از طریق بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) بورس کالای ایران پذیره‌نویسی کرد.

نوع این صندوق، صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره است و با هدف جمع‌آوری سرمایه و تخصیص آن به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر نقره تأسیس شده است. کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، بهره‌مندی از صرفه‌جویی‌های ناشی از مقیاس و تأمین منافع سرمایه‌گذاران از جمله اهداف تشکیل این صندوق اعلام شده است.

در حال حاضر هشت صندوق نقره با نماد‌های «سیگلو»، «نقرفام»، «نقرین»، «نقران»، «نقرابی»، «سیمین»، «سیلور» و «نقرسا» در بورس کالا فعال هستند و امروز نیز صندوق «پلاتا» پذیره‌نویسی شد و به جمع صندوق‌های نقره‌ای بازار سرمایه پیوست.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده