تاریخ: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۰۱
بازدید: ۳۴
کد خبر: ۳۸۳۲۶۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رشیدی:

تورم ۴۵ درصدی کالا‌های اساسی با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها تناسبی ندارد/ تیم اقتصادی دولت در اجرای کالابرگ الکترونیک با جدیت بیشتر عمل کند

تورم ۴۵ درصدی کالا‌های اساسی با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها تناسبی ندارد/ تیم اقتصادی دولت در اجرای کالابرگ الکترونیک با جدیت بیشتر عمل کند
‌می‌متالز - نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم نسبت به افزایش قیمت‌ها به شدت نگران و معترض هستند و درحال حاضر شاهد افزایش قیمت مرغ هستیم درحالی که این محصول در قانون کالابرگ الکترونیک دیده شده است.

به گزارش می‌متالز، محمد رشیدی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: امروز عمده مشکلات مردم اقتصادی است و در شرایط تحریمی و جنگ این مشکلات تشدید شده، اما توقع ما از دولت این است که در اجرای قوانین مصوب مجلس از جمله کالابرگ الکترونیک با جدیت بیشتری عمل کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سفره مردم کوچک شده و معیشت آنان در معرض خطر قرار گرفته است. ادامه این روند می‌تواند آسیب‌های جدی اقتصادی و اجتماعی به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به افزایش قیمت‌ها به شدت نگران و معترض هستند و درحال حاضر شاهد افزایش قیمت مرغ هستیم درحالی که این محصول در قانون کالابرگ الکترونیک دیده شده است، ادامه داد: دولت باید در کنترل قیمت‌ها و کنترل بازار و رسیدگی به معیشت ۷ دهک پایین جامعه با جدیت عمل کند.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: امروز مردم از افزایش قیمت‌ها خصوصا قیمت کالا‌های اساسی نگران هستند، دولت باید برای مقابله با افزایش قیمت کالا‌های اساسی برنامه کوتاه‌مدت داشته باشد و با سرعت بالا عمل کند. حقوق‌ها ۲۰ درصد افزیش پیدا کرد، اما شاهد تورم ۴۵ درصدی قیمت‌ها در کالا‌های اساسی هستیم.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده