تاریخ: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۴۳
بازدید: ۵۰۹
کد خبر: ۲۶۲۳۴۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

۱۰۵ مجروح حاصل حادثه آتش سوزی کارخانه فیروزآباد/ اعزام ۱۴ دستگاه آمبولانس و یک بالگرد به محل حادثه

۱۰۵ مجروح حاصل حادثه آتش سوزی کارخانه فیروزآباد/ اعزام ۱۴ دستگاه آمبولانس و یک بالگرد به محل حادثه
‌می‌متالز - مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس گفت: مصدومان حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد به ۱۰۵ نفر رسید.

به گزارش می‌متالز، دکتر محمد جواد مرادیان از اعزام تیم ضربت برای ارزیابی منطقه حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد و تشکیل جلسه اضطراری خبر داد و اظهار داشت: این حادثه آتش سوزی تا کنون ۱۰۵ مصدوم به دنبال داشته است.

وی افزود: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه ۱۴ دستگاه آمبولانس ۱۱۵ اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱ بالگرد به محل حادثه اعزام شده است.

مدیر مرکز مدیریت بحران استانداری فارس نیز با اعلام اینکه بنده در محل حادثه حضور دارم، گفت: این کارخانه ۱۵۰۰ نیرو داشته است که بلافاصله نیرو‌ها سریعا از محل حادثه خارج شدند و حادثه سریعا توسط امدادگران کنترل شد.

خلیل عبداللهی تصریح کرد: این حادثه هیچ فوتی به دنبال نداشته است و شهروندان باید اخبار موثق و درست را به جای پیگیری کردن از فضای مجازی از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات در فضای مجازی توجه‌ای نکنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
کلان روند‌های صنعت مس دنیا در
«غلامرضا ملاطاهری» معاون طرح و برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» مطرح کرد:

کلان روند‌های صنعت مس دنیا در "رویداد جامع معدن و صنایع معدنی ۱۴۰۴" بررسی شد/ دامپتراک خودران تست‌های عملیاتی خود را در شرکت ملی مس گذرانده است/ فاز ۳ و ۴ مس سرچشمه نیازمند IPCC است و فاز مطالعاتی و مهندسی آن با دقت در حال بررسی است